Palvelemme asiakkaitamme nykyaikaisin työvälinein laadusta tinkimättä

Asuntokauppa on monelle elämän suurin taloudellinen tapahtuma. Tärkein voimavaramme ovat asiakkaamme jotka luottavat käsiimme asuntokaupan onnistumisen. Asiakkaiden osoittama luottamus meitä kohtaan motivoi henkilökuntaamme kehittämään itseään ja aina tekemään parhaansa pysyäkseen osoitetun luottamuksen arvoisena.

Oikea suunta onnistuneeseen asuntokauppaan

Asunto Kompassin asiakkaana voit olla varma siitä, että saat kaiken tarvitsemasi tiedon päätöstesi tueksi. Tiedät miten asuntoasiasi etenevät ja voit turvallisin mielin luottaa siihen, että niitä hoidetaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Asuntosi myynti alkaa arviokäynnistä, jossa teemme sinulle tutuksi itseämme ja toimintatapojamme. Seuraava askel, luottamuksellisen asiakasuhteen syntyessä, on myyntitoimeksianto. Se merkitsee meille lupausta myydä asuntosi oikeaan hintaan ja antaa kokonaiskuva asioiden etenemisestä.

Ostamassa

Oletko miettinyt asunnon ostamista?
» Kerro meille minkälaista asuntoa etsit

Myymässä

Asunnon myynti on helpompaa ammattilaisen avulla.
» Lue lisää

Palveluhinnasto

Sivuiltamme löydät kattavat tiedot hinnastostamme.
» Tutustu hinnastoon

Asiakkaamme kertovat

LAATUPALVELUA

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)